Menu Sluiten

De beste aanbiedingen voor de grote schoonmaak van je zwembad

De beste aanbiedingen voor de grote schoonmaak van je zwembad

De lente van 2019 is in aantocht. De blaadjes komen aan de bomen en de zon schijnt al wat langer. Tijd om je zwembad weer eens te openen en een flinke poetsbeurt te geven.

Opstarten van een zwembad

Bij het zomerklaar maken van je zwembad doorloop je een paar eenvoudige stappen. We zullen ze hier voor je uitleggen. De stappen zijn niet moeilijk, maar je kan ze het beste wel allemaal uitvoeren. Anders kan je bijvoorbeeld de zwembadfolie beschadigen.

Goedkoop chloor voor je zwembad uit Duitsland

Je zwembad moet natuurlijk fris zijn. En vrij van schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën of algen. Dit kan je het beste en snelste doen door middel van het toevoegen van zwembadchloor. Ook dien je de pH waarde op peil te brengen. We leggen je uit hoe je dat het beste kan doen.

Door wetgeving is chloor in Nederland erg duur in de aanschaf. Wil je goedkoop chloor kopen? Dan kan je goed terecht in Duitsland. Zo koop je 10 kg chloor granulaat vanaf € 47,45!

Zwembadrobot voor het schoonmaken van je zwembad

Heb je ook nu al genoeg van de schoonmaak van je zwembad? Wil je net als iedereen in de zon liggen of zwemmen, maar is het jouw beurt om het zwembad te stofzuigen? Je kan dit uitbesteden met een automatische zwembadrobot. Nooit meer gedoe en meer genieten van je vrije tijd. Nu bij bol.com vanaf € 499,00 inclusief BTW en verzendkosten.

Je zwembad goedkoop verwarmen

Wachten op de zon om je zwembad te verwarmen vraagt geduld. Heel veel geduld. En we kunnen ons voorstellen dat dit niet ideaal is.

Je kan bijvoorbeeld je zwembad verwarmen met een warmtepomp. Deze werkt volledig automatisch en zet warmte uit de lucht om in warmte voor je zwembad. Je hebt enkel elektriciteit nodig. Kijk eens naar dit model vanaf € 439,00. Ideaal voor je Intex of Bestway zwembad.

Wil je gratis warmte voor je zwembad? Dan kan je het beste een keuze maken voor zonnecollectoren. Deze heb je voor grote zwembaden, maar ook kan je starten met deze exemplaren. Heel eenvoudig aan te sluiten en goedkoop in de aanschaf.

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Avatar
oprichter in 2010 en verkoopexpert bij Bouwzelfjezwembad.nl

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad