Menu Sluiten

Alkorplan Touch Prestige zwembadfolie in de praktijk

Alkorplan Touch Prestige zwembadfolie in de praktijk

Een fraaie fotoserie van een zwembad, zelf gebouwd in Steijl - Limburg.

Voor de afdichting is gekozen voor een nieuwe folie, de Alkorplan Touch 3000 serie met type Prestige.

Dit is een zwembadfolie met een reliëf en wel 2 mm dik. Er zijn diverse unieke prints beschikbaar en we zien de vraag steeds toenemen. Je dient wel met een aantal randzaken rekening te houden ivm de planning en hoeveelheid folie. Ook het verwerken van de folie is wat lastiger dan een standaard gewapende folie.

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Avatar
oprichter in 2010 en verkoopexpert bij Bouwzelfjezwembad.nl

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

8 reacties

 1. Avatar
  Eric

  Goedemorgen Maurice, we gaan in Helmond een zwembad realiseren met polystyreen blokken. Hier heb ik een aantal vragen over. Op YouTube zie ik een tiental filmpjes en elke bouwer heeft weer andere ideeën. Mijn eerste bad wat ik 25 jaar geleden heb gebouwd was met betonblokken. Nu gaan we voor gemak en snelheid.
  Waar kan ik specifieke informatie vinden over bouwen met polystyreen blokken? Je geeft aan dat je een folie lasser kunt leveren, levert hij ook de grijze Alkorplan folie met anti-slip en vilt? Hoe kom ik aan een prijs.
  Overigens heb ik vorige jaar online een e-paper besteld bij jou. Echter, dit is voor mij in deze fase te oppervlakkig. Lever je ook een gedetailleerd bouwplan voor het bouwen met polystyreen blokken?

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Hallo Eric,
   Ik vertel dagelijks tegen klanten dat bouwen met eps complexer is dan met betonblokken en dan isolatie aan de binnenzijde. Ik kan je dat uitleggen, maar bel me dan even daarvoor.

   Beschrijvingen voor het bouwen met de blokken worden meestal voorzien bij aankoop en kunnen afwijken van die je op internet ziet. Beste kan je me, nogmaals, hier over contacteren per telefoon.

   Groet Maurice

   • Avatar
    Wim

    Hallo Maurice,
    Is het leveren/monteren van deze zwembadfolie in Frankrijk Nabij Clermont-Ferrand ook mogelijk? Zwembad 10mtr x 5mtr op diepste punt 3mtr

    • Avatar
     Maurice van den Heuvel

     Hallo Wim,
     Plaatsing in Frankrijk kan wel buiten het hoogseizoen, we doen dat vaker. Je maakt het met 3 meter diepte echter niet eenvoudiger ivm de beperkte breedte van de rollen folie. Dat vergt ter plaatse wat extra werkzaamheden. Mail me anders voor meer details. Of bellen kan ook snel werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad