Menu Sluiten

Alkorplan Touch Prestige zwembadfolie in de praktijk

Alkorplan Touch Prestige zwembadfolie in de praktijk

Een fraaie fotoserie van een zwembad, zelf gebouwd in Steijl - Limburg.

Voor de afdichting is gekozen voor een nieuwe folie, de Alkorplan Touch 3000 serie met type Prestige.

Dit is een zwembadfolie met een reliëf en wel 2 mm dik. Er zijn diverse unieke prints beschikbaar en we zien de vraag steeds toenemen. Je dient wel met een aantal randzaken rekening te houden ivm de planning en hoeveelheid folie. Ook het verwerken van de folie is wat lastiger dan een standaard gewapende folie.

6 reacties

   • Avatar
    Wim

    Hallo Maurice,
    Is het leveren/monteren van deze zwembadfolie in Frankrijk Nabij Clermont-Ferrand ook mogelijk? Zwembad 10mtr x 5mtr op diepste punt 3mtr

    • Avatar
     Maurice van den Heuvel

     Hallo Wim,
     Plaatsing in Frankrijk kan wel buiten het hoogseizoen, we doen dat vaker. Je maakt het met 3 meter diepte echter niet eenvoudiger ivm de beperkte breedte van de rollen folie. Dat vergt ter plaatse wat extra werkzaamheden. Mail me anders voor meer details. Of bellen kan ook snel werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-