Menu Sluiten

Ons zwembad bouwconcept

zwembad-italie-12

Een eigen zwembad bouwen is niet moeilijk als je het verstandig aanpakt! Deze hele website is ingericht om jou te helpen de juiste keuzes te maken en eindelijk je droomzwembad te realiseren. Hoe ga je grofweg te werk?

 • Uitgraven van het zwembad
 • Storten betonvloer
 • Optrekken muren in betonblokken of EPS
 • Zwembadfolie aanbrengen
 • Filterinstallatie + waterbehandeling plaatsen
 • Randtegels plaatsen
 • Grond aanvullen
 • De tuin verder afwerken met terras

Klinkt moeilijk? We hebben een uitgebreide bouwbeschrijving voor je samengesteld. Hier vind je een samenvatting van alle stappen die je doorloopt. Verder geven we je uitgebreide informatie op de overige pagina's. Denk ook eens aan het aanschaffen van ons handboek. Hier vind je nog uitgebreider informatie om je op weg te helpen.

In het menu zie je alle onderwerpen voor de bouw van je zwembad.

Deze onderwerpen helpen je met de planning, kostenraming en uitvoering van het bouwproject. Daarnaast vind je ook veel voorbeelden van zwembaden uitgebeeld in fotoreportages.

Voor extra informatie kan je ons handboek bestellen. Dit handboek biedt alle informatie verzameld en is een waardevol startpunt voor de voorbereiding en bouw van je eigen zwembad.

de praktijk

Wellicht schrikt het je af, of zeg je juist van 'makkie!' Vaak ligt de waarheid in het midden. Indien je dit stappenplan volgt bouw je probleemloos in een paar weken zelf een zwembad. Soms met wat meer professionele handen dan je vooraf verwacht had, maar gelukkig is nog elk zwembad volledig gerealiseerd.

 • 10 gratis tips! Jij wil toch ook geen fouten maken?

  Ontvang nu mijn 10 beste tips na 25 jaar ervaring en 10 jaar Bouwzelfjezwembad.nl.
  Start de bouw van je eigen zwembad als een PRO.
 • Door je aan te melden ga je akkoord met de opname van je gegevens in ons systeem. Wij delen nooit informatie met andere partijen en gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Afmelden kan altijd en direct. Gemiddeld 2 berichten per maand.

download direct
maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-