Menu Sluiten
zwembad-waterval-rvs

Bouwzelfjezwembad.nl is sinds 2005 toonaangevend in Nederland en België op het gebied van zwembaden. Advies, offertes en oplossingen voor iedereen die zelf de regie in handen wil houden. Lagere prijzen en hogere kwaliteit is altijd het resultaat.

Wij besteden veel tijd om de beste informatie ter beschikking te stellen. Maar een zwembad kopen is maatwerk. Daarom kan je bij ons vrijblijvend offertes aanvragen voor een zwembadafdekking of zwembadoverkapping. Altijd scherp in prijs en altijd uitgebracht door betrouwbare partijen in Nederland of België.

Heb je een rechtstreekse vraag aan ons? Gebruik het contactformulier hieronder.

Contactformulier

Bouwzelfjezwembad.nl is een handelsnaam van:

MvdH Water Projects & Consultancy B.V.
Herenlaan 54 (geen bezoek-/leveradres)
5708ZS Helmond

KvK: 82853495

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Avatar
oprichter in 2010 en verkoopexpert bij Bouwzelfjezwembad.nl

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad