Menu Sluiten

⭐⭐⭐⭐⭐ Van droom tot duik met Bouwzelfjezwembad.nl!

"Het bouwen van een zwembad in onze tuin was een lang gekoesterde wens. We kwamen Bouwzelfjezwembad.nl tegen op het internet en kochten eerst een zwembadbouwplan. Toen we daar vragen over hadden, kwamen we in contact met Maurice. Tijdens het bouwproces liepen we tegen een paar onverwachte uitdagingen aan. Onze oude riolering moest vervangen worden en we kregen te maken met een historische regenval in april, waardoor bronbemaling noodzakelijk werd. Voor die laatste klus kan ik znbg.nl van harte aanbevelen. Beide zaken hadden we niet ingecalculeerd in ons budget, maar gelukkig konden we rekenen op de expertise van Maurice.

Van het graven van het gat tot de eerste duik zaten slechts zes weken, en het afwerken van de tuin en technische ruimte nam vier maanden in beslag. Maurice bleek een zeer ervaren adviseur te zijn, altijd geïnteresseerd en met een uitgebreid netwerk aan specialisten. Ik zou Bouwzelfjezwembad.nl absoluut aanraden aan iedereen die overweegt een zwembad te bouwen."

- Bas / regio Tilburg -

⭐⭐⭐⭐⭐ Zwemplezier voor het hele gezin

"Door de steeds warmer wordende zomers en onze twee waterliefhebbende kinderen besloten we een zwembad te bouwen. Na wat online onderzoek kwamen we Bouwzelfjezwembad.nl tegen. De betrouwbaarheid en uitstekende support spraken ons meteen aan. Tijdens het bouwproces liepen we tegen een paar praktische vragen aan, zoals issues met lampen en inbouwdelen. Ook hadden we een probleem met de kalibratie van de EPS One PH elektrode. Gelukkig stond Maurice altijd klaar met advies en oplossingen.

We zijn vorig jaar in maart begonnen met de fundering en hadden de bak na ongeveer 1,5 maand klaar. Door grondwaterproblemen en de winter hebben we even stilgelegen, maar dit jaar was het zwembad in een maand af. Al met al heeft het effectieve bouwproces zo'n drie maanden geduurd, en het resultaat is iets waar we ontzettend trots op zijn. Ik ben zelf niet de handigste, maar met de hulp en het advies van Maurice was het project goed te doen. Ik zou Bouwzelfjezwembad.nl absoluut aanraden aan iedereen die overweegt een zwembad te bouwen."

- Tom Voortman / Groesbeek -

⭐⭐⭐⭐⭐ we hebben onze eigen verwachtingen uiteindelijk overtroffen

"Om de vakantiesfeer toch naar huis te brengen hebben we in het voorjaar van 2020 besloten een zwembad aan te leggen. Na een zoektocht kwamen we op de site van Bouwzelfjezwembad.nl en we vonden het direct een goed verhaal en duidelijk concept.

Om eerlijk te zijn; we zijn tegen veel dingen opgelopen, eigenlijk teveel om op te noemen. Uiteindelijk zijn we altijd goed geholpen. Het hele bouwproces duurde 16 weken, maar we hebben onze eigen verwachtingen wel overtroffen.

Goed persoonlijk advies en ondersteuning heb je gewoon nodig bij het bouwen van een zwembad. Dit is geen projectje wat je even zelf kunt doen. Daarom zijn we blij om het zwembad bij Bouwzelfjezwembad.nl gekocht te hebben."

- Rob van de Berg / Eindhoven -

⭐⭐⭐⭐ Aanspreekpunt met kennis van zaken

Door de steeds warmer wordende zomers en een vorm van vrijheid gaf ons de doorslag om een zwembad aan te leggen in onze tuin. Ik vond Bouwzelfjezwembad.nl en heb uiteindelijk ervoor gekozen met Maurice in zee te gaan. Hij adviseerde goed en dit is gewoon een goede keuze, aangezien ik een groot aantal zaken zelf wilde uitvoeren.

Tijdens de bouw heb ik gelukkig geen onvoorziene zaken aangetroffen en is eigenlijk alles perfect verlopen. Het totale bouwproces heeft 3 maanden geduurd, maar dit is inclusief de gehele tuin aanleg.

Ik zou Bouwzelfjezwembad.nl zeker aanbevelen. Het voordeel is dat je maar 1 aanspreekpunt hebt en dat dit aanspreekpunt ook kennis van zaken heeft.

- Richard / Noord-Holland -

⭐⭐⭐⭐⭐ Bouwzelfjezwembad is kundig en levert conform afspraak

We hebben een zwembad in de tuin gebouwd voor de combinatie tussen ontspanning en een klein beetje sportief zwemmen.

Ik vond Bouwzelfjezwembad.nl via internet. Als "handige" doe-het-zelver had gedeeltelijk zelfbouw de voorkeur. Na enkele gesprekken met zwembadbouwers blijkt toch dat deze, ook gezien de drukte in hun agenda's toch graag alles willen leveren en monteren en hier niet graag op inleveren. Gezien de drukte kunnen ze zich dit momenteel ook permitteren.
Na enkele prettige contactmomenten met de eigenaar besloten de leveringen via Bouwzelfjezwembad.nl te laten verlopen. Naar grote tevredenheid overigens.

Bouwzelfjezwembad heeft goed geadviseerd, snel geleverd en mij op korte termijn ook aan een folielasser geholpen. Gezien de korte periode was uiteindelijk het zwembad nog precies op tijd gereed om er nog een aantal weken van te genieten deze zomer. Het bouwproces heeft 2 weken geduurd en het resultaat is naar verwachting.

Bouwzelfjezwembad is kundig en levert conform afspraak. Prijs is bovendien aantrekkelijk.

- Paul Hommelberg / Bree -

⭐⭐⭐⭐ Enkel door de zon is het water nog 28 graden

We wilden een zwembad in de tuin, met name voor de gezelligheid, en een zomers gevoel en luxe.
Via Google en andere pagina’s op internet kwam ik zo op Bouwzelfjezwembad.nl.

In de praktijk ben ik best wel op zaken gestuit die onverwacht waren, maar als je een beetje handig bent en zoekt op internet kan je veel antwoorden vinden.
Nog steeds ben ik bezig met de overkapping en afwerking, maar het zwembad is inmiddels klaar. Hierdoor hebben we deze zomer al heerlijk kunnen zwemmen. Enkel door de zon is het water nog 28 graden, en dat eind september!

Ik zou Maurice zeker aanbevelen als begeleider van een dergelijk traject.

- Xander Lamers / Roermond -

⭐⭐⭐⭐ Niks te veel moeite bij vragen en altijd snelle reactie en service

Wij zijn echte watergenieters, en die kleine van ons ook, dus wat is er mooier om elke dag in je eigen zwembad te kunnen genieten. Via via kwamen we op Bouwzelfjezwembad.nl en na telefonisch en mail contact voelde het als vertrouwd en solide aan. Niks te veel moeite bij vragen en altijd snelle reactie en service. En dat is gedurende het hele project zo gebleven.

Terugkijkende op het project heb ik geen grote uitdagingen gehad. Ik was met de informatie goed voorbereid op wat ging komen en moest gebeuren. Meeste vragen zaten uiteindelijk in het installeren van de filterinstallatie en de automatische systemen, maar van Maurice duidelijk stapsgewijs er door heen geloodst.

Heb alles zelf gedaan mbt tot aanleg, van gat graven tot aanleg van zwembad en installatie, ook de afwerking en tegelwerk. Alles bij elkaar ongeveer een maand of 4. Heb dit in mijn vrije tijd gedaan.

Ik zou Bouwzelfjezwembad.nl zeker aanbevelen, met name de informatie vooraf en de begeleiding zowel per mail als telefonisch zijn hierin doorslaggevend. Materiaal kopen kan misschien overal, maar de juiste begeleiding en verstrekken van de juiste informatie maakt het project tot wel of geen succes.

- Marcel Vonk / Duitsland -

⭐⭐⭐⭐⭐ Superfijne nieuwe opzet van Bouwzelfjezwembad

Ik heb in 2012 een zwembad bij Maurice van den Heuvel gekocht. Destijds heb ik rechtstreeks zaken met hem gedaan en dit naar alle tevredenheid.

Nu ben ik onlangs verhuisd en daar lag al een zwembad in de tuin. Helaas moest er wel vanalles aan gebeuren en natuurlijk nam ik weer contact op. Nu heeft hij me doorverwezen naar Hans en ook dit was een heel fijne samenwerking.

Ik raad iedereen aan Maurice te benaderen en te kijken wat hij voor je kan betekenen.

- Marcel Been -

⭐⭐⭐⭐⭐ een eerlijk, deskundig en deugdelijk advies

Na lang wikken en wegen hadden wij eind 2015 besloten een zwembad te bouwen, liefst in eigen beheer. Wij kwamen hierbij in contact met Maurice en hij is meerdere keren bij ons langs geweest om de bouw en de (on)mogelijkheden hierbij te bespreken. Steeds een eerlijk, deskundig en deugdelijk advies.

Alle producten, die overigens een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben, werden volgens afspraak geleverd wat van groot belang is ivm de planning als je alles in eigen beheer uitvoert. Tijdens de bouw, welke gestart is in maart 2016 en drie maanden heeft geduurd heeft Maurice meerdere keren contact met ons gehad. Ook tijdens dit proces is zijn begeleiding en aanvullend advies en ondersteuning van grote waarde voor ons geweest.

De nazorg is eveneens prima, die zaken die niet helemaal 100% zijn worden alsnog op een professionele wijze opgelost. Het eindresultaat is een prachtig zwembad voor een relatief beperkt budget.

Een zwembad bouwen in eigen beheer is veel werk wat men niet moet onderschatten maar het plezier als het af is (en als de zon wil meehelpen) is echter nog groter. Graag willen wij Maurice bedanken voor zijn hulp.

- Marc -

⭐⭐⭐⭐⭐ Eerst twijfel, toen goede keuze

Eerst zitten dubben ja een zwembad of nee een zwembad. Na de knoop doorgehakt te hebben uitgebreid op internet rondgeneusd. Daarbij tot de conclusie gekomen dat bouwen in eigen beheer zeker tot de mogelijkheden behoort.

Op basis van mijn internet zoektocht uitgekomen bij Bouwzelfjezwembad.nl.

Enkele telefoontjes met Maurice van den Heuvel deden mij besluiten om door te pakken en alle materialen bij hem te bestellen.
Materialen werden keurig gefaseerd met de vorderingen van de bouw van het zwembad geleverd en bij technische en praktische vragen werden wij goed en snel geholpen.

Op het hele traject terugkijkend was de keuze voor Bouwzelfjezwembad.nl een heel goede keuze.

- Ruud Kraan -

⭐⭐⭐⭐⭐ 'Dus wie nog twijfelt is een idioot, gewoon Maurice bellen'

Ciao Maurice,

Bij deze wil ik je nogmaals hartelijk danken voor de goede samenwerking en het advies bij de aankoop van de materialen voor ons zwembad in la bella italia. alles liep echt vlot, advies, mails, bestelling, levering aan huis, etcetera. Ik vroeg me soms wel af of jij continu werkt. Dus wie nog twijfelt is een idioot, gewoon Maurice bellen.

Ciao ciao grazie mille.

- proesmans jan -

⭐⭐⭐⭐⭐ Perfecte service

Ik heb 8 jaar geleden alle materialen via Maurice via Maurice besteld voor mijn zelfbouw zwembad.

De liner heb ik door hem laten plaatsen. Toen al prima gedaan. Vorige week is een skimmer afgebroken door een verzakking (a.g.v de vele regenval). Dan wil je graag dezelfde skimmer weer plaatsen. Maurice gebeld en deze heeft nog dezelfde dag geregeld dat er van de importeur een pakket mijn kant uitkwam.

De volgende dag binnen en skimmer weer kunnen plaatsen (na uitgraven, wat best veel werk was ).

Maurice, weer uitstekende service. Bedankt !

- Ron Timmermans -

⭐⭐⭐⭐ Een prachtig zwembad voor een beperkt budget

Aangezien ik een net zwembad in eigen beheer wilde bouwen ben ik eind vorig jaar gaan Googlen op het internet . Vrij snel kwam ik op de site van bouwzelfjezwembad.nl. Aan de contactgegevens zag ik dat de eigenaar bij ons in de buurt woonde. Ik heb hem gebeld en verzocht of het mogelijk was dat hij een keer langskwam om de mogelijke bouw van een zwembad in onze situatie te bespreken.
Ik had inmiddels het handboek voor het zelf bouwen van een zwembad al besteld.
Maurice bleek zeer ervaren en deskundig en voorzag me van prima aanvullend advies. Ook de offerte van te leveren producten en kostenraming van werkzaamheden bleken accuraat.
De benodigde producten werden volgens afspraak geleverd en indien niet voorradig spoedig nageleverd. Tijdens de bouw van het zwembad heb ik diverse keren contact gehad met Maurice en deze communicatie verliep prima. Ook de aanbevolen specialist voor het aanbrengen van de folie en aansluiten van de installatie was naar wens.
Het resultaat is een prachtig zwembad voor een beperkt budget.
Wij zijn zeer tevreden.

- Marco Snoeijen -

⭐⭐⭐⭐ Zeer tevreden over de volledige lijn

Zeer tevreden over de volledige lijn. Vlotte samenwerking met Maurice, alles tijdig geleverd en de liner zeer vakkundig geplaatst. Het boek is ook zeker een aanrader. Samen met Maurice en het boek, is het ons gelukt om een mooi kwalitatief zwembad te plaatsen op een relatief korte tijdspanne.
Kortweg een aanrader!

- Dennis -

⭐⭐⭐⭐ Zeer tevreden over aankoop en advies

Ik heb zelf een zwembad gebouwd van 8 x 4 meter en de materialen gekocht bij Bouwzelfjezwembad van Maurice van den Heuvel. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de adviezen die ik heb gehad. De prijs van de materialen was daarbij ook nog zeer concurrerend, vooral de folie en de pvc materialen.

Kortom, ik ben heel tevreden.

- Alfred -

⭐⭐⭐⭐ Zeer tevreden over aankoop en advies

Ik heb hier een volledig zwembad gekocht (4x10; EPS40 en filterinstallatie, chlorinator, pH-regeling en tegels.)
Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de geleverde service.
Gewapende folie heb ik laten plaatsen door Verofol in België. Ook deze laatste leverden een prima afwerking.
Het zwembad heb ik volledig zelf geplaatst. De put zelf gegraven. De tegels zelf geplaatst.
Start project 23/02/6/2016 einde 26/07/2016. De werken hebben behoorlijk wat vertraging opgelopen wegens de voortdurende regenval.
De samenwerking met Maurice verliep vlekkeloos. Elke levering werd vooraf aangekondigd. Technische vragen werden tijdig beantwoord.

- Piet Vanthournout -

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad