Menu Sluiten

Hoe sluit ik een zandfilter aan voor een zwembad?

zandfilter-klep1

Een zwembad zandfilter aansluiten is niet moeilijk, maar een voorbeeld is wel erg handig.

Zo zijn er diverse soorten zandfilters. Van eenvoudige en betaalbare modellen tot professionele filters waar soms wel 1000 kg filterzand of filterglas in moet.

Een leverancier heeft hiervoor een instructie video gemaakt. In het voorbeeld wordt een zandfilter gebruikt die wij ook verkopen, maar in principe is dit concept voor vrijwel elke installatie te gebruiken.

1 reactie

  1. Avatar
    rita

    wij hebben een -azzuro zwembad van hubo met skimmer en patroonfilter maar is al de derde maal dat deze stilvalt , kan men op zo een zwembad ook een zandfilter aansluiten en hoe, moeten er nieuwe openingen gemaakt worden voor darm
    ik ben hopeloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-