Menu Sluiten

Warmtepomp voor een zwembad of zwemvijver

Warmtepomp voor een zwembad of zwemvijver

Een warmtepomp voor een zwembad is inmiddels een heel populaire manier om je zwembad te verwarmen. Het maakt gebruik van de omgekeerde techniek van een airconditioning en werkt door de energie uit de lucht om te zetten in warmte voor het zwembad. De meer dan uitstekende website Warmtepomp-weetjes.nl heeft een heel mooi schema gefabriceerd:

Warmtepomp kopen

Weinig producten worden met meer enthousiasme aangeboden door de zwembadbouwers en webshops. Het is eenvoudig de prijzen met elkaar te vergelijken en veel merken worden ook onder white-label aangeboden.

Hou rekening met het feit dat 95% van de warmtepompen uit China komt en dat de warmtepomp enorm populair is geworden in heel korte tijd. We zien veel merken komen en gaan. Laat je goed informeren en koop niet de eerste-de-beste.

Wil je weten wat een warmtepomp verbruikt per jaar? Ten eerste hebben we veel reacties van klanten op deze vraag en kan je de totale kosten voor stroomverbruik van je zwembad eenvoudig en gratis berekenen met onze rekenmodule.

4 reacties

 1. Avatar
  Vermaeren

  Goedemorgen Maurice,

  kan ik voor aansluiting mijn warmtepomp even in gang zetten om te horen hoeveel geluid ze maakt of is dat iets wat je zeker niet mag doen. Ik spreek dan van 1 a 2 minuutjes.

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Je zal je warmtepomp niet kunnen inschakelen zonder de flow-switch te activeren dmv flow in de waterleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad