Menu Sluiten

Nieuw zwembad in Zonhoven België

zwembad-zonhoven-belgië-1

Een fraai zwembad met grijze gewapende zwembadfolie en een hoektrap in 45 graden. Onze klant heeft bijzonder veel zelf gedaan in dit project met, zoals je ziet, als resultaat een zeer aantrekkelijk zwembad. In 2016 werd de ruimte rondom het zwembad verder afgewerkt.

afkoelen-zwembad-vrouw

 • Schrijf je nu in voor onze 2 wekelijkse aanbiedingen

  Zo ontvang je aantrekkelijke producten en diensten in je mailbox. Wij selecteren met onze partners exclusieve deals. Maximaal 2 berichten per maand.
 • Door je aan te melden ga je akkoord met de opname van je gegevens in ons systeem. Wij delen nooit informatie met andere partijen en gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Afmelden kan altijd en direct.

1 reactie

 1. Avatar
  Ivan

  Beste,

  Plaatst u ook liners? Ik heb interesse in de gewapende folie Alkorplan 2000 voor een nieuw zwembad 4x8m

  Dank bij voorbaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-