Menu Sluiten

Heb ik een bypass nodig op mijn warmtepomp?

de goedkoopste warmtepomp voor je zwembad kopen

Ja, dat is nodig. Elke warmtepomp heeft een optimale flow voor de betreffende warmtewisselaar. In onze handleiding, die je tegen een geringe prijs kunt downloaden, vind je daar meer informatie over.

Full-flow pompen

Het afstemmen van de optimale flow op de betreffende warmtewisselaar gebeurd door een kogelkranen. Ook om je pomp in de winter af te sluiten of om je pomp te onderhouden, is het makkelijker als je een bypass gebruikt. De full-flow pompen  van onder andere het merk DURA+ werken ook prima met een bypass. We raden dit dan ook altijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-