Menu Sluiten

Waarom zit er zoveel prijsverschil tussen warmtepompen?

de goedkoopste warmtepomp voor je zwembad kopen

Als je zelf een zwembad gaat bouwen, kom je op een punt dat je ook een warmtepomp moet aanschaffen. Je zult merken dat er verschillende soorten warmtepompen bestaan. Ook de prijs tussen de verschillende warmtepompen kan erg variëren. Waarom?

Verschil in functies

Zoals bij elk product heb je verschil in prijs, kwaliteit en uitvoering. Soms heeft een warmtepomp meer functies (zoals koelen), een digitale bediening of een hogere efficiëntie (COP waarde). In het algemeen zijn duurdere pompen wat zuiniger in gebruik.

Goedkope(re) onderdelen

Er zijn ook erg dure merken die geen betere specificaties of service hebben dan goedkopere warmtepompen. Veel merken halen hun elementen uit bv China, maar dat zegt niet veel over de kwaliteit tegenwoordig. Wij adviseren die pomp te nemen die je specifiek wordt aangeraden of waarbij je zelf het het beste gevoel hebt.

Hier vind je een overzicht van de prijzen van de warmtepompen die wij verkopen. Ook vind je op onze site een overzicht van warmtepompen van verschillende leveranciers.

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Avatar
oprichter in 2010 en verkoopexpert bij Bouwzelfjezwembad.nl

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *