Menu Sluiten

Voor je zwembad en toebehoren wil je natuurlijk niet te veel betalen. Een zwembad aanleggen of onderhouden is prijzig, maar wanneer je goed voorbereid bent kan je zeker veel geld besparen.

Bouwzelfjezwembad.nl helpt jou met deze voorbereiding. Je kan bij ons offertes opvragen voor de complete aanleg van een zwembad of bijvoorbeeld enkel een systeem voor de waterbehandeling. Wij werken met gespecialiseerde partners voor de doe-het-zelver of verbinden je met gerenommeerde partijen die je geheel voorzien van een professioneel zwembad.

bouwkundig zwembad

Vraag nu je offerte aan voor een compleet bouwkundig zwembad. Mogelijk met professionele filtratie, zwembadverwarming en afdekking. Geheel op maat te maken en voorzien van installatie of begeleiding.

zwembadrand-grijs-graniet-1

zwembad afdekking

Wil jij een elegante afwerking en afdekking van je zwembad? Schaf dan nu een lamellenafdekking of rolluik aan voor de beste prijs en hoogste kwaliteit.
Snel en professioneel.

solar-lamellen-zwembad

zwembad overkapping

Een goede zwembadoverkapping verlengt je zwemseizoen met enkele maanden. Geen last meer van regen, wind en vuil in je zwembad.
Snelle levering en professionele installatie.
Vraag nu een offerte aan.

zwembad-overkapping-3

  • 10 gratis tips! Jij wil toch ook geen fouten maken?

    Ontvang nu mijn 10 beste tips na 25 jaar ervaring en 10 jaar Bouwzelfjezwembad.nl.
    Start de bouw van je eigen zwembad als een PRO.
  • Door je aan te melden ga je akkoord met de opname van je gegevens in ons systeem. Wij delen nooit informatie met andere partijen en gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Afmelden kan altijd en direct. Gemiddeld 2 berichten per maand.

download direct

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad