Menu Sluiten

Bouwzelfjezwembad.nl steunt EarthToday.com

Bouwzelfjezwembad.nl steunt EarthToday.com

Op 22 april 2021 was het wereldwijde Earth dag. Daarom ondersteunt Bouwzelfjezwembad.nl in het voorjaar van 2021 EarthToday.com met de aankoop van aarde om de bescherming te garanderen.

Wat doet EarthToday precies? Zie hier een deel van het persbericht:

22 april 2021, Amsterdam – Vandaag, op de internationale Dag van de Aarde, lanceert een groep toonaangevende ondernemers ‘EarthToday’; een grootschalig initiatief om de Aarde meter voor meter te beschermen. Een collectief van meer dan 100 prominente Nederlanders, van oud staatsman en schrijver Jan Terlouw tot rapper Typhoon, roept iedereen op om vierkante meters natuur te beschermen voor €1,20 per m2. Het doel is om in de eerste maand 1 miljoen m2 veilig te stellen. Om deze ambitieuze doelstelling te bereiken voert een grote groep influencers campagne voor de Aarde, waaronder Humberto Tan, John Ewbank, Winston Gerschtanowitz, Lauren Verster, Twan van Steenhoven (The Opposites) en Frederique van der Wal.

Hoe gaat Bouwzelfjezwembad.nl dit project steunen?

Een zwembad bouwen is belastend voor de omgeving. Productie van de materialen, transport, water- en stroomverbruik tellen allemaal mee. Om ook in de toekomst nog ontspannen te kunnen blijven zwemmen is er actie nodig. Dat doen we met zwembadisolatie, energiezuinige apparatuur en verantwoord gebruik van waterbehandeling.

Maar we kunnen meer doen. En wel met de steun van EarthToday.com. Wat houdt deze steun in?

 • alle verkochte zwembaden vanaf 22 april zullen naar de oppervlakte van het water gecompenseerd worden. Koop jij een zwembad van 800×400 cm? Dan koopt Bouwzelfjezwembad.nl dus 32 m2 grond aan via de foundation.
 • van elke transactie voor een handboek, bouwtekening of startersgids kopen wij 1 m2 grond aan.
 • bij elke aankoop van een warmtepomp vanaf 22 april tot en met 1 juli 2021 zal de theoretische capaciteit worden aangekocht naar m2. Een warmtepomp van 13 kW is goed voor een zwembad van 32 m3 en deze oppervlakte zal dan ook worden aangeschaft.

Jij hoeft hier als klant verder geen moeite voor te doen. Elke aankoop wordt automatisch toegevoegd aan de aankoop. Wil je nog wat meer inspiratie? Kijk dan nog even naar deze video:

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Avatar
oprichter in 2010 en verkoopexpert bij Bouwzelfjezwembad.nl

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

3 reacties

 1. Avatar
  Ed

  Wij hebben het zwembad en zandpomp en zoutwater systeem al staan en het lukt niet meer op het verwarmingssysteem achter de pomp aan te sluiten . Kan het kwaad als het water eerst verwarmd wordt en dan door de pomp heen gaan? Of kunnen de gewone slangen op de verwarming worden Aangesloten ?

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Een beetje rare pagina voor deze vraag, maar goed…
   Waarschijnlijk gaat de pomp het water niet aan kunnen zuigen als deze eerst door de solarmatten moet gaan. Er is een omslagpunt namelijk bij de pomp en het eerste deel moet zo kort mogelijk worden gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad