Menu Sluiten

Tegelzwembad in Italië

zwembad-italie-12

Deze foto's komen van een klant van ons in Italië. Lokaal is het gebruikelijk een tegelzwembad te maken, waarvan enkele foto's beschikbaar. Wanneer het zwembad klaar is zal de fotoserie worden afgemaakt.

Wij hebben de inbouwdelen, pvc materialen en filterinstallatie geleverd. Deze klant is blij met alle adviezen en kennis die met de apparatuur werden meegeleverd.

4 Comments

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Beste Rick,
   Ik zal je even per e-mail antwoorden. Prijzen zijn niet eenvoudig door te geven.

   Groet,
   Maurice van den Heuvel

   • Avatar
    Frank jeurissen

    Beste maurice
    Ons huis in Italië lijkt een beetje op die van jullie, ook in de bergen 700 meter. Nu heb ik veel verhalen gehoord over lekkage etc bij vorst in de winter. Hebben jullie daar ervaringen mee ?
    Ook ben ik wel benieuwd naar kosten , we hebben nu een offerte van 14000 euro voor alleen de betonnen bak. Klinkt me redelijk maar heb eigenlijk geen idee
    Mvg Frank

    • Avatar
     Maurice van den Heuvel

     Hallo Frank,
     Dank voor je reactie. Tegels en vorst is inderdaad voor ons een gevaarlijke combinatie, maar er zijn genoeg uitzonderingen denkbaar.
     Wat betreft een budget is er met deze informatie geen nuttige uitspraak te doen. Afstand, plaatselijke loonkosten, afmeting… Zo zijn er nog zeker 10 factoren denkbaar die de prijs beïnvloeden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *