Menu Sluiten

Verwarmd zwembad met heatpipes

zwembad-met-heatpipes-1

Een mooi voorbeeld van een zwembad met een dubbele inlooptrap en een verwarmingssyteem met heatpipes. Dit zie je aan de panelen op het dak.

Een zwembad verwarmen met heatpipes (vacuüm buizen) is relatief nieuw, maar wel ideaal voor ons klimaat.

afkoelen-zwembad-vrouw

 • Schrijf je nu in voor onze 2 wekelijkse aanbiedingen

  Zo ontvang je aantrekkelijke producten en diensten in je mailbox. Wij selecteren met onze partners exclusieve deals. Maximaal 2 berichten per maand.
 • Door je aan te melden ga je akkoord met de opname van je gegevens in ons systeem. Wij delen nooit informatie met andere partijen en gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Afmelden kan altijd en direct.

2 reacties

 1. Avatar
  Ferry van rossum

  Vraag zou je dit systeem ook op een vijver kunnen aansluiten. Om deze te verwarmen naar 10 graden in de winter maanden en 22 in de zomermaanden. Het gaat om een vijver van 6 kuub.

  • Avatar
   Ronald

   Een wat late reactie. Ik neem aan dat je doelt op het verwarmingssysteem. Het zwembadwater stroomt door een warmtewisselaar. In de warmtewisselaar zitten lamellen. M.i. kan water uit een zwemvijver mits het geen ‘vuil’ bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-