Menu Sluiten

Zwembad in polystyreen eps

zwembad-19

Dit zwembad is onder Rotterdam gebouwd met behulp van eps bouwstenen. Dit zwembad heeft echter een schuin lopende bodem wat dit tot een bijzondere combinatie maakt.

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Avatar
oprichter in 2010 en verkoopexpert bij Bouwzelfjezwembad.nl

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

2 reacties

 1. Avatar
  Sanne

  Wij zijn aan het zoeken naar een zwembad met verschillende niveaus. Mag ik vragen hoe diep de 2 niveaus zijn? En wat de oppervlakte van het zwembad is?

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Hallo Sanne,
   Het is al een tijdje geleden gebouwd, maar naar mijn weten ging het van 120 cm naar 180 cm diepte. Knap gebouwd door de mensen zelf, maar wel aangevuld met expertise in kennissenkring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad