Menu Sluiten

Zwembad met grijze gewapende folie in Nuenen

zwembad 28

Compact zwembad van 500×300 cm in een patio tuin in Nuenen. Compleet met waterbehandeling en jetstream.

Zwembad met jetstream

De uitdaging bij dit project was de betrekkelijk kleine werkruimte en de zorg voor de bestaande fundering. Met een klein graafmachientje was dit veilig te realiseren. Om toch lekker te kunnen zwemmen is er een krachtige jetstream geplaatst op de korte zijde.

Het karakter van de patio leende zich uitstekend voor een grijze gewapende zwembadfolie. De waterbehandeling is geregeld met een zout electrolyse unit voor een onderhoudsarm zwembad.

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Avatar
oprichter in 2010 en verkoopexpert bij Bouwzelfjezwembad.nl

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

5 reacties

 1. Avatar
  Anky Peeters

  Wij maken ook een aparte put voor de jetstream, echter we twijfelen nog over hoe de deksel eruit moet zien, want deze moet (over het algemeen) waterdicht zijn, maar moet ook ventileren geloof ik, omdat de jetstream luchtstroming nodig heeft. Heeft iemand hier tips voor?

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Heeft je leverancier daar geen opties voor? Soms hebben ze kant en klare deksels volgens mij. Anders kan je denken aan composiet hout, dat is een stuk duurzamer dan echt hout. De ventilatie kan ook met redelijk kleine sleuven hoor, daar hoef je niet een heel rooster in te doen meestal.

   • Avatar
    Anky Peeters

    Hoi Maurice, bedankt voor je snelle antwoord! We maken de deksel waarschijnlijk van hetzelfde materiaal als de zwembadkuip (HDPE/HDPP), daar blijven toch stukken van over. De sleuven zijn dus voor afkoeling van de pomp of waar zijn ze voor bedoeld?
    Er zijn kant en klare bakken te krijgen, maar die zijn erg duur, dus we metselen zelf de bak of we maken hem van hetzelfde materiaal als de zwembadkuip

 2. Avatar
  Dick

  Mooi bad en qua specs lijkt dit heel erg op wat wij zelf willen gaan bouwen.
  Ik ben erg geïnteresseerd in hoe de Jetstream is ingebouwd. Elders las ik dat het motorgedeelte hiervan in een aparte waterdichte put achter de zwembadwand geplaatst moet worden. Hoe is dit hier gedaan? en, indien het inderdaad een put is, kun je deze kant-en-klaar kopen of wordt deze op een andere wijze gemaakt?

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Er zijn voor- en nadelen van een aparte put naast het bad. De kracht van de jetstreampomp blijft optimaal, maar je hebt ook meer slijtage vanwege de invloed van het klimaat. Een waterdichte put bestaat volgens mij niet. Gewoon metselen met betonblokken en dan een deksel er overheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Wat kost jouw zwembadproject? Vraag nu een offerte aan!

Ga naar het aanvraagformulier en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor je zwembad