Menu Sluiten

Wat kost een zwembadoverkapping?

Wat kost een zwembadoverkapping?

Wat kost een zwembadoverkapping?Wanneer je een overkapping voor je zwembad wilt aanschaffen zal je je eerst goed oriënteren op de mogelijkheden en natuurlijk prijzen. Het is helaas niet eenvoudig om de prijs op voorhand eventjes vast te stellen, want er zijn nogal wat zaken die de prijs bepalen.

De prijs van onze zwembadoverkappingen

Onze partner voor de overkappingen hebben een behoorlijk aantal modellen in hun assortiment. Zo kan je kiezen voor een laag of een hoog model, of zelfs alles op maat laten maken.

Wij kiezen niet voor de goedkoopste modellen. Zeker niet. We hechten namelijk veel belang aan service, levertijden, mogelijkheden voor aanpassingen en natuurlijk kwaliteit. Onze mening is dat je beter wat meer kan betalen, want ook in dit segment zien we echt heel slechte producten die wekelijks geleverd worden door concurrenten.

Kosten besparen met een zwembadoverdekking

Gelukkig is de aanschaf eenmalig en start daarna het plezier van je aankoop.

In principe kan je nu veel langer zwemmen en heb je geen last van vorst en wind of regen. Altijd een schoon zwembad zonder bladvuil. Nooit meer het bad stofzuigen of een automatische robot ontmantelen voor onderhoud. Hoe fijn is dat?

Daarnaast gebruik je een stuk minder chloor en andere chemicaliën. Dat scheelt veel geld, maar ook verdere aantasten van de zwembadfolie en bijvoorbeeld RVS trap.

Offerte voor een overkapping

Je kan bij ons heel eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. We komen graag bij je langs om details en mogelijkheden met je te bespreken. Onze leveranciers neemt alle zorgen uit handen en verzorgt de gehele bestelling, maatopname en installatie.

Ook voor service en onderhoud kan je rekenen op de jarenlange ervaring. Reeds honderden modellen zijn geleverd en geplaatst in Nederland en België en er is zeker een referentie bij jou in de buurt.

Bestseller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-