Menu Sluiten

Als je een offerte wilt ontvangen voor een afdekking of rolluik voor je zwembad hebben we natuurlijk gegevens nodig. Maar we willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken.

Als je onderstaande informatie aan ons doorgeeft gaan wij voor jou aan de slag. Binnen enkele dagen heb je een aantrekkelijke prijsopgave en weet je precies waar je aan toe bent.

solar-lamellen-zwembad

Voorbeeld offertes afdekkingen

Voor jou en ons gemak hebben we een aantal voorbeeld offertes samengesteld die je hier eenvoudig kan downloaden. Je kiest de juiste afmeting en je ontvangt dan een pdf formaat offerte met de basisprijs + diverse opties.

Let op: de eindprijs is inclusief Alle opties, dus niet geheel relevant.

Lamellenafdekking voor een zwembad

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-