Menu Sluiten

Als je een offerte wilt ontvangen voor een afdekking of rolluik voor je zwembad hebben we natuurlijk gegevens nodig. Maar we willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken.

Als je onderstaande informatie aan ons doorgeeft gaan wij voor jou aan de slag. Binnen enkele dagen heb je een aantrekkelijke prijsopgave en weet je precies waar je aan toe bent.

solar-lamellen-zwembad

Voorbeeld offertes afdekkingen

Voor jou en ons gemak hebben we een aantal voorbeeld offertes samengesteld die je hier eenvoudig kan downloaden. Je kiest de juiste afmeting en je ontvangt dan een pdf formaat offerte met de basisprijs + diverse opties.

Let op: de eindprijs is inclusief Alle opties, dus niet geheel relevant.

Lamellenafdekking voor een zwembad

 • Een lamellenafdekking of rolluik voor een zwembad is altijd maatwerk. Wij werken hierin samen met een professionele fabrikant van afdekkingen met de hoogste kwaliteitseisen.

  Wij verzamelen jouw gegevens en geven die vervolgens door aan onze geselecteerde partner voor een correcte prijsopgave. Eventueel nemen zij contact met je op voor aanvullende vragen of opmerkingen. Uiteraard is je aanvraag geheel vrijblijvend en ben je nergens toe verplicht. Maar wij brengen je graag op de hoogte van de mogelijkheden die wij te bieden hebben.


 • Kies hier de gewenste variant van de afdekking. Een inbouwmodel is het meest elegant, maar technisch en qua prijs soms niet interessant. Uiteraard bieden we ook de vervanging van de bestaande lamellen aan.

 • Geef hier de maten van je zwembad op. Dit is noodzakelijk voor een juiste prijsberekening. Na de bestelling worden de exacte maten nog opgemeten.


 • Vaak wordt bij een nieuw zwembad direct de afdekking gemonteerd. Dit is echter niet noodzakelijk. In vrijwel elk bestaand zwembad kan een afdekking worden gemonteerd.


 • De keuze voor de lamel is een belangrijke. Je kan kiezen tussen PVC of polycarbonaat. Elders op de website beschrijven we de verschillen uitgebreid.

  In het kort komt het er op neer dat polycarbonaat een hogere investering kent, maar wel langer meegaat en dus een duurzamere aankoop is. De kans op hagelschade is nihil en de levensduur fors langer.


 • Wij zijn natuurlijk specialist in het aanbieden van producten en adviezen voor de doe-het-zelver op zwembadgebied. Een afdekking kan echter een hele uitdaging zijn.

  Bij ons heb je de keuze of je het zelf wilt uitvoeren. Uiteraard kan je later nog je keuze aanpassen.
 • Voor de juiste berekening van transport en eventuele installatie willen we graag de juiste regio of stad weten waar de afdekking geplaatst wordt.
maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-