Menu Sluiten

Zwembad met grijze folie Eindhoven

zwembad-grijze-folie-1

Een korte serie foto's van een zwembad met gewapende folie in Eindhoven. De klant heeft hier de populaire kleur Grijs van het merk Elbe gekozen. Door een installateur is deze folie vervolgens professioneel aangebracht, ook bij de bouwkundige inlooptrap.

afkoelen-zwembad-vrouw

 • Schrijf je nu in voor onze 2 wekelijkse aanbiedingen

  Zo ontvang je aantrekkelijke producten en diensten in je mailbox. Wij selecteren met onze partners exclusieve deals. Maximaal 2 berichten per maand.
 • Door je aan te melden ga je akkoord met de opname van je gegevens in ons systeem. Wij delen nooit informatie met andere partijen en gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Afmelden kan altijd en direct.

4 reacties

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   De prijs van een losse trap is niet zinvol, aangezien het altijd met een complete aanleg gebeurd. Maar hou rekening met extra betonblokken, antislip folie en extra laswerk. Dit zal je vaak terugzien in de offerte.

 1. Avatar
  M.WILLEMS

  IK HAD GRAAG INFORMATIE OVER DE GEWAPENDE ZWEMBADFOLIE;
  IK BEN VAN PLAN EEN ZWEMBAD IM MIJN TUIN OP MADEIRA TE BOUWEN, MAAR MAG GEEN BETONNENCONSTRUCTIE GEBRUIKEN;
  GRAAG UW ADVIES. VRIENDELIJKE GROETEN. M.WILLEMS

  • Avatar
   Maurice van den Heuvel

   Beste Marjo,
   Een gewapende folie zonder betonnen constructie lijkt me niet eenvoudig. Maar ik heb je mail ook ontvangen en zal kijken wat er mee te doen is.
   Groet, Maurice van den Heuvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-