Menu Sluiten

Zwembad met verhoogde rand in Eindhoven

Zwembad met verhoogde rand in Eindhoven

Een vorm van een zwembad die niet veel voorkomt.

Deze klant heeft een zwembad gebouwd en 1 zijde voorzien van een muur. Hierin zijn twee watervallen ingebouwd en fraai voorzien van led verlichting. Ook is een alternatieve rand gebruikt in plaats van de traditionele randtegels of boordstenen.

Speciale voorzieningen

Je hebt een speciale voorziening nodig om de zwembadfolie aan de muurzijde mooi af te werken. Je kan namelijk niet zomaar de folie in het niets laten eindigen en je hebt een plat lasprofiel nodig voor een stevige bevestiging. Vraag het je folielasser vooraf of dit tot de mogelijkheden behoort.

1 reactie

  1. Avatar
    Lydia

    Zwembad in Eindhoven, Heel mooi, ik ben wel benieuwd naar wat voor randafwerking jullie gebruikt hebben ?
    En wat voor hout hebben jullie voor het terras gebruikt /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

maurice

Ben jij ook klaar met zoeken naar het beste zwembad?

Dagelijks beantwoord ik vragen van klanten over de voorbereidingen en bouw van hun droomzwembad. Voor de eerste keer je zwembad bouwen is een uitdaging, maar met de juiste begeleiding zwem je uiteindelijk gegarandeerd in je eigen tuin.

Laat mij je helpen met je vragen en advies geven over de juiste samenstelling van jouw project. Uiteraard volgens je eigen wensen en budget. Meer dan 600 klanten gingen je voor! Voorkom de moeite van het allemaal zelf uitvinden en vraag het direct aan de expert. Vertrouw op 28 jaar ervaring.

- Maurice van den Heuvel - eigenaar Bouwzelfjezwembad.nl en jouw adviseur-